Om de afaceri grec ameninţat cu moartea de un angajat cu un cuţit cu lama de 22 de centimetri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agresorul a pătruns prin forţă în sediul societăţii, unde l-a ameninţat pe patron cu moartea. Disperată, victima a sunat la 112 pentru a cere ajutorul oamenilor legii.

Incidentul a avut loc la ceas de seară, când agresorul a hotărât să îi ceară angajatorului o datorie mai veche. A luat un cuţit cu o lamă de 22 de centimetri şi s-a dus să îşi rezolve problemele. A pătruns cu forţa în sediul afacerii. La ora la care a avut loc incidentul, singura persoană prezentă în sediu a fost doar grecul, care a avut timpul necesar să sune la Serviciul de Urgenţă 112 pentru a cere sprijinul poliţiştilor.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie, care a reuşit imobilizarea agresorului. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, la faţa locului a fost descoperit şi cuţitul cu lama de 22 de centimetri. "Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliţiei unde i-a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ameninţare şi port fără drept al cuţitului în zone şi locuri unde poate prezenta pericol pentru populaţie. Poliţiştii vor continua cercetările în vederea documentării activităţii infracţionale", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite