Olari a ajuns coleg cu foştii subalterni, pe care i-a certat că au controlat escrocii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef al Finanţelor din Timiş, Ionel Olari, s-a întors comisar la Garda Financiară, unde este coleg cu colegii pe care i-a luat la întrebări fiindcă au „îndrăznit” să controleze firma Radisson, condusă de escrocii care i-au plătit excursii scumpe lui Olari.

Ionel Olari este urmărit penal în dosarul Radisson, în care este acuzat că, în calitate de şef al Gărzii Finaciare Timiş, a beneficiat de excursii plătite de Ciprian Nistor şi Andrei Nadasdy, pentru a nu controla firmele celor doi. Fostul şef al Fiscului a fost chiar arestat preventiv pentru aceste acuzaţii în perioada noiembrie 2009 – ianuarie 2010.

Citiţi şi:

CLICK AICI pentru a vedea motivarea arestării lui Ionel Olari

Şeful fiscului este acuzat de influenţarea martorilor

Şeful Finanţelor a fost arestat în cazul Radisson şi e acuzat de fapte de corupţie

Păgubiţii Radisson cer „decapitări“

Printr-o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Ionel Olari a fost eliberat din arest. Imediat după eliberare, el a fost reangajat la Garda Financiară pe postul de comisar. Olari este acum coleg cu foştii săi subalterni.



Potrivit motivării de la arestare, în perioada în care conducea Garda Financiară, Olari i-a certat pe comisarii Dan Ioan şi Mureşan Ioan pentru că au „îndrăznit” să-i controleze pe escrocii de la Radisson şi să-i amendeze cu 25.000 de lei. „Când s-au întors la sediul Gărzii Financiare le-au fost cerute explicaţii de către inculpatul Olari Ionel în legătură cu temeiurile care au generat efectuarea controlului”, arată motivarea de la arestarea lui Olari.



Victimele escrocilor, dezgustate

Păgubiţii Radisson sunt dezgustaţi de reocuparea funcţiei de Olari. „În loc să fie sncţionat a fost repus pe funcţie. Din mare incuplat şi arestat a ajuns comisar la Garda Financiară. Din păcate aşa merg lucrurile la noi”, a spus preşedintele Asociaţiei Păgubiţilor Radisson, Denisa Stoienescu.







image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite