Oficialităţile promit buget de 1 milion de euro pentru echipa de baschet BCM Elba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătoarea ultimei ediţii ale Cupei României, BCM Elba primeşte sprijin din partea oficialităţilor locale. După plecarea unor jucători de valoare, Dragan Petricevici pregăteşte reconstrucţia echipei. 

Antrenorul echipei BCM Elba s-a întâlnit cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiş şi Primăria Timişoara pentru a discuta viitorul echipei de baschet. Cu datorii faţă de jucători şi staful tehnic, cu pierderea unor vedete precum Velicikovici, Pesici sau Păltinişanu, şi cu doar un singuru jucător care are contract semnat la zi, Petricevici este decis să meragă mai departe.

Sunt încrezător după întâlnirea cu factorii de decizie din acest oraş. Se doreşte la unison obţinerea de performanţe. Am expus situaţia echipei, cu datoriile care persist în continuare. Nu ne este favorabil acest aspect”, a declarat Petricevici.

Au rămas cu datoriile

“Leii din Banat” au promisiunea unui buget de 1 milion de euro, din care urmează să fie achitate şi datoriile. Jucătorii mai au de luat salarii pe două luni şi jumătate. "Din banii pe care îi vom primi trebuie să achitate toate datoriile. Sunt şase echipe din Divizia A care vor avea bugete între 800.000 şi 1 milion de euro. Avantajul celorlalte cinci e că ei au început deja munca pentru sezonul viitor", a mai spus antrenorul, care mai are de primit bani şi de pe sezonul 2008-2009.

Antrenorul a strâns peste 100 de C.V.-uri

Între timp, Dragan Petricevici a urmărit peste o sută de profile de jucători din ţară şi străinătate. "De o lună sunt în contact cu jucătorii, vorbesc cu ei. Există o vorbă chinezească. Când îţi cumperi elefant trebuie să îţi măreşti poarta. Nu trebuie să refacem şi casa şi curtea", a mai spus dragan Petricevici.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite