O timişoreancă a fost la un pas să fie ucisă cu un cutter de către un boschetar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A vrut să decapiteze o femeie pentru că a fost dat afară dintr-un magazin. Femeie care îşi plimba câinile în spatele blocului s-a trezit cu gâtul tăiat de un boschetar, care vroia să o omoare de nervi. În ajutorul femeii a sărit un tânăr, care a devenit eroul unui cartier întreg.

image

Foto: Daniel Popescu, eroul unui cartier întreg

Întâmplarea de groază a avut de dimineaţă, pe strada Stelelor, din Timişoara. Sorina Kovacs, de 28 de ani, îşi plimba câinile, un boxer bătrân şi bolnav, în spatele blocului când Cristian Stoian, un boschetar, şi-a făcut apariţia. Boschetarul a prins-o pe timişoreancă de gât şi cu un cutter i-a secţionat în două gâtul.

image

Foto: Cel mai probabil, agresorul va fi reţinut pentru 29 de zile

Femeia nu a apucat să se apere, însă urletele ei au fost auzite de Daniel Popescu, un tânăr care e vânzător la un magazin din apropiere. Băiatul a ieşit din butic să vadă ce se întâmplă: boschetarul se pregătea să îi mai taie odată gâtul Sorinei Kovacs. A fugit într-o suflare în ajutorarea victimei, doborându-l pe criminal.

„ Am crezut că îl omor pe boschetar. Femeia era plină de sânge. Criminalul nu a avut nicio remuşcare să îi bage cutterul în gât şi să îl tragă dintr-un capăt în altul. A avut tupeul să spună că victima îi era datoare cu bani şi că trebuia ucisă. Din tot ce a spus la secţie nu rezultă altceva decât că ar fi vrut să o omoare, să ducă treaba la capăt, să îi desprindă capul de trup", a spus Daniel Popescu.

image

Foto: Agresorul a fost bătut de către martorii oculari

Plină de sânge, de abia respirând, victima a fost operată de urgenţă, iar agresorul bătut orbeşte de martori. Tânăra este acum în afara oricărui pericol şi este îngrijită de medicii de la Spitalul Municipal din Timişoara. După audieri, procurorii au propus arestarea preventivă a boschetarului care va fi acuzat de tentativă de omor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite