A ajuns de la şcoală la spital după ce a înghiţit un pumn de pastile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre elevele Colegiului Tehnic „Ion Mincu" din Timişoara a ajuns, în această dimineaţă, la Spitalul Municipal, după ce a luat 10 pastile de durere înainte să ajungă la şcoală. Fetei, elevă în clasa a XII-a, la Arhitectură, i s-a făcut rău după prima oră de curs.

Tina Saad, de 18 ani a început să acuze dureri în jurul orei 9.00. Colegii au chemat ambulanţa şi tânăra a fost transportată de urgenţă la spital, unde i s-au făcut spălături stomacale. Acum, tânăra se află în afara oricărui pericol.

Profesorii de la Colegiul „Ion Mincu" spun că fata era o elevă bună , care se pregătea să dea admiterea la Universitatea de Medicină. „Era un copil bun, nu avea probleme la şcoală, chiar se pregătea să meargă la medicină", a spus Ionel Dima, directorul instituţiei de învăţământ.

Apropiaţii fetei spun că singurul motiv pentru care aceasta ar fi putut să încerce să-şi ia viaţa ar fi fost câteva probleme financiare de care s-a lovit familia ei. Cu toate acestea, tânăra acuza dureri de picioare şi medicamentele pe care le-a luat înainte să vină la şcoală au fost calmante.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite