O tânără a fost bătută crâncen de un individ pe care l-a refuzat atunci când a abordat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Timiş a ajuns la închisoare după ce a bătut o fată care i-a refuzat avansurile. Individul a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare, de magistraţii de la Judecătoria Sânnicolau Mare.

Cu ocazia unei acţiuni organizate în mediul rural, poliţiştii au depistat în Comloşu Mare un tânăr de 21 de ani din aceeaşi localitate, pe numele căruia fusese emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe o perioadă de un an şi două luni, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi lovire sau alte violenţe.

Vara trecută, în noaptea de 1 spre 2 august, în jurul orei 01.00, individul a abordat o tânără la ieşirea din discoteca din Comloşu Mare. Fata nu s-a arătat interesată de avansurile lui şi i-a spus că îl va reclama la Poliţie dacă nu o lasă în pace. Tânărul s-a supărat şi a început să o lovească cu pumnii şi picioarele. Tinerii din discotecă au observat ce se întâmplă şi au ieşit afară, reuşind să o salveze pe fată şi să o transporte la spital. Individul a fost reţinut şi introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite