O poliţistă de la Rutieră a prins trei hoţi în timp ce era la cumpărături la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au avut ghinonul să fure în timp ce poliţista era la cumpărături
Hoţii au avut ghinonul să fure în timp ce poliţista era la cumpărături

Agenta era în timpul liber şi făcea cumpărături al Iulius Mall, când i-a văzut pe cei trei hoţi care furau haine dintr-un magazin, după ce intrau cu ele în cabinele de probă.

Poliţista i-a urmărit pe hoţii care au reuşit să fure haine în valoare de 1.200 de lei dintr-un magazin din mall, luni seara. Ei intrau în grabă cu haine cu tot cu umeraşe în cabinele de probă, apoi ieşeau doar cu umeraşele, după ce ascundeau hainele într-un rucsac.

Ea a sunat la 112, care i-a trimit în ajutorul agentei pe poliţiştii de la Secţia 5. Aceştia i-au aşteptat pe poliţişti în parcare şi i-au reţint imediat, reuşind să restituie marfa furată proprietarilor magazinului. „Este vorba despre doi tineri în vârstă de 31 de ani şi de o femeie de 42 de ani, toţi din Arad, care au reuşit să fure haine din magazin. Ei au fost prinşi imediat", a spus Marinela Apostolache.

„Agenta o să fie recompensată. Cel mai probabil o să primească o primă, pentru că nu a uitat că şi în timpul liber este tot poliţistă", a declarat comisarul şef Gheorghe Popescu, adjunctul Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite