O oală cu compot a pus pe jar poliţia şi pompierii. Un cartier din Timişoara a stat cu sufletul la gură GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirosul de vată de zahăr a innebunit un cartier întreg din Timişoara. Mirosul puternic din aer i-a făcut pe oameni să creadă că blocul lor e în flăcări, mai ales că se lucrează la mansardă. În realitate, o gospodină a adormit în timp ce oala cu compot era pe aragaz. Păţania i-a adus comenzi din partea vecinilor, mai ales că incendiul imaginar a avut un miros atât de plăcut.

Pompierii şi poliţiştii de la Secţia 3 au fost chemaţi să intervină pe Aleea Gorniştilor din Timişoara, unde locatarii unui bloc au simţit un miros puternic de vată de zahăr în aer. Oamenii ştiau că o firmă lucrează la mansardarea imobilului şi s-au gândit că poate a luat foc vata minerală folosită la construcţie. Practic, locatarii au crezut că tocmai vata minerală e vinovată pentru mirosul dulceag din aer. "În tot cartierul miroase a vată de zahăr. Nu există nicio fabrică de dulciuri în zonă. Sigur e un incendiu", a spus Alexandru Todorescu, unul dintre locatarii de pe Aleea Gorniştilor.

O autospecială de pompieri a sosit la faţa locului, a evacuat blocul şi a pornit în căutarea incendiului. "Oamenii focului" au căutat presupusul incendiu în fiecare apartament, de la mansardă spre parter, însă tocmai în ultima locuinţă verificată au găsit şi persoana vinovată pentru situaţie.

image

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA OPERAŢIUNEA "OALA CU COMPOT"

Una dintre locatarele de la parter s-a apucat să facă compot, dar a adormit cu oala pe aragaz, iar mirosul s-a împrăştiat în tot cartierul. "Am venit obosită de la lucru şi m-am apucat de compot. M-am întins un pic în pat, dar am aţipit. În timpul ăsta, toata apa din oală s-a evaporat, iar compotul a ars. Am pus destul de mult zahăr la reţetă. Mirosul a ieşit pe geamul pe care l-am lăsat deschis în bucătărie. Îmi este ruşine că i-am speriat pe vecinii mei", a spus femeia, în vârstă de 52 de ani. Proprietara apartamentului a fost luată la întrebări şi de poliţişti pentru situaţia creată, dar nu a fost amendată, mai ales că totul a fost o neînţelegere.

După explicarea misterului mirosului de vată de zahăr din aer, locatarii de pe Aleea Gorniştilor s-au culcat liniştiţi, nu înainte să îi spună vecinei că are cel mai bine mirositor compot pe care l-au întâlnit până acum.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": CAMPANIE Să facem ceva petru bolnavii aruncaţi în stradă de la clinica de psihiatrie din Timişoara!

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite