O maşină scăpată de sub control a fost spulberată de un tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferiţa a uitat să tragă frâna de mână, astfel că maşina ei a fost proiectată de o garnitură într-un stâlp.

Accidentul a avut loc în această seară, pe strada Drubeta, circulaţia tramvaielor fiind blocată aproape o oră, după ce o garnitură de tramvai a intrat într-un autoturism. Şoferiţa unui VW Golf 2 a ieşit cu maşina din curtea casei oprindu-se cu vehiculul pe o pantă. Fără să tragă frâna de mâna, femeia a coborât din Golf pentru a închide porţile garajului, însă în câteva fracţiuni de secundă, însă pe când se suia în maşina, vehiculul a luat-o la  goană, astfel că odată ajuns pe liniile de tramvai, o garnitură a spulberat maşina, care a fost proiectată într-un stâlp.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina a devenit un maldăr de fier contorsionat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru descarcerarea victimei. Şoferiţa, care este patrona unei firme de intermediuri auto, a ajuns în spital în stare critică. Călătorii care se aflau în tramvai nu s-au rănit, însă au tras o sperietură groaznică.

Cu o oră înainte acest accident, la ieşirea din Timişoara, pe Calea Şagului, un autobuz a fost acroşat de un autoturism, întreaga circulaţie fiind blocată mai multe minute.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite