O maşină de „şcoală” a intrat pe trotuar şi a lovit doi pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost rănite după un accident petrecut în această după-amiază la intersecţia străzilor Gheorghe Lazăr cu Circumvalaţiunii din Timişoara. Potrivit primelor date, o maşină de şcoală condusă chiar de instructor a ajuns pe trotuar şi a rănit doi pietoni.

Primele date de la faţa locului arată că instructorul aflat la volanul unui Peugeot a încercat să evite o altă maşină, un Audi care i-ar fi tăiat calea şi al cărui şofer a plecat de la locul accidentului. Ulterior, şoferul fugar a fost găsit în Calea Şagului şi s-a întors la locul incidentului. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri. Starea lor este stabilă.

Poliţiştii spun că şoferul unui automobil Audi, care venea dinspre Poliţia Rutieră, a încercat să întoarcă maşina la intersecţia străzilor Circumvalaţiuni cu Gheorghe Lază. Şoferul automobilului Peugeot, care circula dinspre mall înspre Poliţia Rutieră a încercat să evite automobilul Audi şi a ajuns pe trotuar, unde a lovit doi pietoni. "Nu a acordat prioritate de trecere. Eu am frânat, se văd urmele şi am ajuns pe trotuar. Am încercat să evit accidentul", a spus instructorul. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Marinela Hotico, a spus că circulaţia în zonă nu a fost blocată. "Traficul se desfăşoară normal în zona incidentului. Din primele date se pare că un şofer nu a acordat prioritate în timp ce făcea un firaj la stânga, iar unul dintre şoferii care venea din sens opus a intra pe trotuar ca să evite accidentul, lovind două persoane", a menţionat Marinela Hotico.
Cei doi şoferi sunt în prezent audiaţi de poliţişti.


image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite