O mână criminală a incendiat o clădire vecină cu clubul de fiţe al lui Iskandarani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geamurile clădirii au fost sparte de suflul incendiului
Geamurile clădirii au fost sparte de suflul incendiului

Panică noaptea trecută în buricul târgului după ce fosta sală de box a clubului CFR a fost incendiată. Clădirea se află vizavi de Universitatea Politehnica, în imediata apropiere a clubului Swiss House, care aparţine lui Iskandarani Junior.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 3.00. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea incendiului de la clădirea clubului CFR. Pompierii au intervenit cu două autospeciale şi au stins focul. În urma cercetărilor reprezentanţii ISU au stabilit că focul a fost pus intenţionat şi a transmis dosarul poliţiei pentru cercetări.

În urma incendiului nu a fost rănit nimeni, dar au ars patru fotolii, o canapea, 12 scaune dar şi alete obiecte de mobilier, iar pagubele se ridică la aproximativ 20.000 de euro. Potrivit unor surse, spaţiul care a fost incendiat era închiriat unei firme.

Clubul vecin construit cu un milion de euro

La doi paşi de locul în care a avut loc incendiul de noaptea trecută a fost deschis recent clubul Swiss House, construit de afaceristul Zaher Iskandarani pentru fiul său Rami. Surse apropiate lui Iskandarani susţin că investiţia se ridică la un milion de euro. Cert este însă că localul atrage ca un magnet avocaţi, judecători, doctori, politicieni şi oameni de afaceri, aceştia fiind văzuţi la mesele clubului de fiţe.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite