O fostă profesoară care se hrănea din tomberoane a ajuns la Psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fosta profesoară a ajuns la Spitalul de Psihiatrie de la Gătaia
Fosta profesoară a ajuns la Spitalul de Psihiatrie de la Gătaia

Femeia a fost culeasă de pe stradă, luni, de către poliţiştii comunitari, care au dus-o la psihiatrie, după ce fosta profesoară a fost reclamată de mai mulţi trecători că face scandal.

Din cauza afecţiunilor psihice, Veronica I, de 52 de ani, a devenit un om al străzii şi a ajuns să trăiască din ceea ce găsea prin tomberoanele de gunoi ale timişorenilor. Femeia este fost cadru didactic, iar agenţii de Poliţie Comunitară au fost solicitaţi de către angajaţii din cadrul Direcţiei Asistenţă Socială, Serviciul pentru Persoane Vârstnice, pentru că înjura trecătorii.

Fosta profesoară se afla ieri în faţa sediului Dacia din Calea Aradului, înconjurată de sacoşe şi plase, refuzând categoric ajutorul din partea angajaţilor Serviciului pentru Persoane Vârstnice, de a fi dusă la o clinica de spacialitate pentru îngrijiri medicale.

Într-o primă fază femeia a fost transportată de o ambulanţă la Spitalul Psihiatric „Eduard Pamfil" situat pe strada Iancu Văcărescu din Timişoara. „Cadrele medicale de la spital au preluat femeia, ulterior aceasta fiind internată la spitalul din Gătaia pentru a i se acorda un tratament spacializat", a spus Nicoleta Popa de la Poliţia Comunitară Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite