O fetiţă de patru ani a fost muşcată de faţă de un câine scăpat din curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un câine lăsat liber de stăpân a rănit o fetiţă din Timişoara care se juca în apropierea unui bloc din Calea Lipovei. Micuţa a scăpat cu câteva răni uşoare.

Fetiţa rănită de câine se juca în apropierea blocului când animalul s-a apropiat de ea. Potrivit siteului opiniatimisoarei.ro, micuţa a încercat să mângâie câinele, dar acesta s-a năpustit asupra ei şi a muşcat-o de buză şi de obraz. Numai intervenţia oamenilor aflaţi în apropiere a făcut să se evite o tragedie, iar fata a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Câinele care a atacat-o pe fetiţă este o corcitură şi este în proprietatea unei femei din zonă, care îl ţine de obicei în curte. „Stăpânul deţinea câinele legal, dar animalul nu avea vaccinurile la zi. Proprietarul a fost amendat cu 100 de lei pentru lăsarea nesupravegheată a unui animal care poate pune în pericol viaţa oamenilor”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei. Potrivit acestuia, dacă animalul ar fi fost de rasă, proprietarul s-ar fi ales cu dosar penal.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite