O fată orfană se zbate între viaţă şi moarte la Terapie Intensivă după un accident stupid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

D.F., o adolescentă de 14 ani din Reşiţa este internată în comă de ultimul grad la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a căzut dintr-un cireş. Fata a fost abandonată de părinţi şi trăia într-un centru de plasament. Aflată într-o tabără în localitatea cărăşeană Brebu Nou, fata s-a urcat într-un pom şi a căzut.

Fata de 14 ani a ajuns în cursul nopţii la Timişoara, fiind internată în stare critică la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean. Surse medicale au declarat pentru „Adevărul” că starea fetei este foarte gravă, având şanse minime de supravieţuire.

D.F. a fost abandonată de părinţi la vârsta de cinci ani, iar în 2004 aceasta a ajuns într-un centru de plasament. Fata a fost dată în plasament unei familii, dar din cauza comportamentului coleric, a ajuns din nou în centrul de plasament. Ieri, fata şi alţi copii se aflau într-o tabără la Brebu Nou, împreună cu şase educatoare. Copiii au mâncat, iar fata şi alţi doi tineri au terminat mai repede şi au ieşit afară, unde s-au urcat într-un cireş. Adolescenta a alunecat şi s-a rănit grav, ajungând în stare critică la spital. „În tabără sunt şase cadre didactice care-i supraveghează pe copii. Vom declanşa o anchetă să vedem ce s-a întâmplat”, a spus directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, Virgil Popa. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite