O fată a fost lovită de tramvai. În loc să cheme salvarea, vatmanul a dus-o la depou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din primele date reiese că fata nu a fost rănită grav
Din primele date reiese că fata nu a fost rănită grav

Un accident de circulaţie a avut loc în această după-amiază la intersecţia dintre străzile Bogdăneştilor şi Cetăţii, unde o tânără care traversa strada regulamentar a fost lovită de tramvai. În loc să sune la ambulanţă, vatmanul a urcat-o pe fată în tramvai, a dus-o în depou şi abia după aceea a anunţat accidentul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, tânăra circula regulamentar când a fost lovită de tramvai. Fata în vârstă de 15 ani a fost lovită de tramvai, iar vatmanul în loc să anunţe imediat salvarea a urcat-o pe tânără în tramvai, a mers până în depoul de pe Take Ionescu şi abia atunci a anunţat poliţia şi ambulanţa. Potrivit lui Emil Andrei, tânăra nu este rănită grav, dar în funcţie de zilele de îngrijiri medicale se va stabili şi încadrarea vatmanului. „Persoana în cauză riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi suspendarea dreptului de a conduce tramvaiul”, a spus Emil Andrei.

Un alt incident în care a fost implicat un angajat al RATT s-a petrecut chiar ieri. Şoferul unui firobuz a rămas fără doi dinţi după ce un călător nervos că nu-i deschide uşa din faţă i-a dat un pumn în figură. Şoferul este hotărât să depună plângere împotriva călătorului nervos.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite