Familie din Timiş la un pas de moarte după ce acoperişul casei s-a prăbuşit VIDEO + FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Momente de groază pentru o familie din Timiş. Cu bărbatul invalid şi imobilizat în scaunul cu rotile, o femeie de 64 de ani din satul Bacova a fost nevoită să urce în pod, să peticească acoperişul casei, pentru ca ploaia să nu mai pătrundă în imobil. Când să coboare, acoperişul s-a prăbuşit, pensionara fiind rănită. Bărbatul a asistat neputincios la întreaga scenă. Din fericire, grinzile nu l-au atins.

Casa în care locuiesc bătrânii este veche de 40 de ani. De o bună perioadă, acoperişul s-a deteriorat, apa pătrunzând în imobil la fiecare ploaie. Cum soţul ei este invalid, femeia a fost nevoită să înveţe să se descurce singură. Aşa s-a întâmplat şi joi seara, când a început să plouă. Pensionara s-a urcat în pod şi a pus la loc ţiglele care stăteau să cadă. A reuşit să peticească găurile, dar la coborâre s-a trezit că întregul acoperiş se prăbuşeşte peste ea.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Casa a rămas fără acoperiş Soţul victimei Casa a rămas fără acoperiş

Speriaţi de zgomotul puternic, vecinii au venit într-un suflet să îi ajute pe pensionari şi au sunat imediat după o ambulanţă. Cu toate că a fost rănită, femeia a refuzat într-o primă fază transportul la spital, de teamă ca nu cumva soţul ei să rămână singur. Vecinii au asigurat-o însă că îl vor găzdui până se va face ea bine, astfel încât pensionara a acceptat să fie tdusă la o unitate medicală.

Toată strada pe care locuiesc cei doi bătrâni s-a mobilizat să îi ajute. La faţa locului au ajuns şi pompierii care, ajutaţi de localnici, au dat jos ţiglele şi bucăţile de lemne rămase în scheletul acoperişului. Şi pentru că pompierii sunt inimoşi, până cei doi bătrâni vor reuşi să refacă acoperişul, au înlocuit ţiglele cu foi de cort.

image
image
image
image

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cu şi despre presa "cea rea"

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite