ORAŞUL PE SCURT: Conductă de gaz fisurată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furnizarea cu gaz va fi reluată după remedierea avariei
Furnizarea cu gaz va fi reluată după remedierea avariei

Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seara ediţia de Timişoara.

Conductă de gaz fisurată
În această dimineaţă o conductă care asigura alimentarea cu gaz într-o zonă de case din Timişoara a fost fisurată de o echipă care construia o parcare. Pompierii au ajuns imediat acolo, iar angajaţii E.On Gaz lucrează pentru a remedia avaria şi pentru reluarea furnizării cu gaz în zonă.

Cercetat pentru evaziune
Un bărbat de 35 de ani din Timişoara, care este administrator al unei societăţi comerciale, este cercetat penal, în libertate, pentru evaziune fiscală. El a cumpărat mărfuri de la o altă firmă privată pe care le-a achitat cu un bilet de ordin de peste 550.000 de lei care nu avea acoperire în bancă.

Şomaj constant în Timiş
Pentru a doua lună consecutiv, în judeţ se înregistrează o rată a şomajului de 4,45 la sută. Numeric, sunt peste 15.000 de oameni fără serviciu, înregistraţi la AJOFM, iar peste 13.000 beneficiază de indemnizaţie. Cea mai afectată grupă de vârstă este cea între 40 şi 49 de ani.

Sârbii vor investiţii
O delegaţie de oameni de afaceri din Serbia a venit astăzi la Timişoara pentru a prezenta oportunităţile de investiţii de care pot beneficia românii, dacă merg peste graniţă. Vecinii au pus accent pe facilităţile logistice şi pe reţeaua de transport care pot fi un avantaj pentru antreprenori.

Atentator fals căutat
Ofiţerii de poliţie continuă cercetările pentru a-l găsi pe bărbatul care aseară a anunţat două alarme, care s-au dovedit a fi false. După ce a spus că în sediul Primăriei Timişoara este amplasată o bombă, a sunat iar şi a spus că în Sânnicolau Mare are loc un jaf la o filială CEC.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite