ORAŞUL PE SCURT: Brazi obişnuiţi la preţuri de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brazii de import sunt la mare căutare
Brazii de import sunt la mare căutare

Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară ediţia de Timişoara.

Brazi obişnuiţi la preţuri de lux
Pe ultima sută de metri înaintea Crăciunului, în toate pieţele din Timişoara brazii de import sunt principalele vedete. Aduşi din ţări ca Danemarca şi Austria, coniferele au şi preţuri mult mai mari decât brazii româneşti. Cu toate acestea, comercianţii spun că nu au ieşit deloc în pierdere. Citeşte pe timisoara.adevarul.ro care sunt preţurile brazilor la ora actuală.

Colinde în Piaţa Victoriei
Astăzi, de la ora 18.30, în cadrul Târgului de Crăciun din Piaţa Victoriei, pe scena din faţa Operei va avea loc un spectacol deosebit de colinde tradiţionale de Crăciun, intitulat „Bună vremea oameni buni”. Evenimentul va continua până la ora 20.00, în compania celor de la Ansamblul Timişul al Casei de Cultură a Municipiului Timişoara, care vor întreţine atmosfera.

Trenuri întârziate
Trenul internaţional care circulă pe ruta Budapesta-Timişoara Nord ar fi trebuit să ajungă în Gara de Nord la ora 13.03, însă reprezentanţii CFR au anunţat întârzieri de cel puţin patru ore. Trenul rapid 695, cu plecare din Bucureşti, a sosit în Timişoara cu 40 de minute mai târziu. Trenul Timişoara Nord-Budapesta ar putea fi anulat din cauza condiţiilor meteorologice.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite