Timisoara: ORAŞUL PE SCURT / Au rămas bani de analize medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timisoara: ORAŞUL PE SCURT / Au rămas bani de analize medicale
Timisoara: ORAŞUL PE SCURT / Au rămas bani de analize medicale

Cele mai importante ştiri din ediţia locală a cotidianului „Adevărul de Seară“.

Au rămas bani de analize medicale
Timişenii nu se înghesuie să îşi facă analizele. Laboratoarele de analize medicale din Timiş nu au consumat toţi banii alocaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Din luna martie, până în luna iunie au mai rămas aproape 60.000 de lei neconsumaţi. Banii care nu au fost folosiţi vor fi alocaţi furnizorilor de servicii medicale pentru luna august.

Aniversare la Muzeul Banatului
La 90 de ani de la instaurarea administraţiei româneşti în Timiş, Muzeul Banatului organizează o serie de manifestări. În această seară, la muzeu se va putea asculta muzica lui Jean Moscopol, Gion, Titi Botez şi a surorilor Kosak şi se vor putea admira fotografii vechi de 90 de ani. Mâine, de la 09.30, aniversarea va continua cu două lansări de carte în sediul Bibliotecii Judeţene.

Şi-a ucis iubita de 63 de ani
Femeia a fost ucisă după o partidă de amor, în apartamentul său de pe strada Polonă, iar ucigaşul, în vârstă de 48 de ani, a ştrangulat-o pentru că nu era mulţumit de prestaţia femeii în aşternuturi. Asasinul, Ion Istvan, a mai fost condamnat pentru crimă şi viol.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite