FOTOGALERII Nuntă ţigănească cu dedicaţii pentru „Ministrul Finanţelor”, în curtea PSD Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşini de lux şi muzică dată la maximum pe bulevardul C.D. Loga din Timişoara, unde are loc o nunţă ţigănească. Chermeza are loc la o vilă care are curtea comună cu sediul PSD Timiş. Cheful este dat de Vladimir Cârpaci, zis Pipi, care îşi însoară fiul.

Sezonul nunţilor ţigăneşti continuă la Timişoara. De la câteva străzi depărtare, se poate auzi gălăgia de pe D.C. Loga şi dedicaţiile pe care invitaţii i le dau „Ministrului Finanţelor", unul dintre invitaţi. Din peisaj nu lipsesc autoturismele luxoase, împodobite cu steagul Germaniei, şi ţinutele scumpe.

image

Ginerică este chiar fiul lui Vladimir Cârpaci, cel care luna trecută a avut un conflict cu prefectul Mircea Băcală şi i-a interzis acestuia accesul în garaj. De altfel, Vladimir Cârpaci, zis Pipi, se află în conflict şi cu un timişorean de pe strada Mihai Eminescu 6, tot din motive imobiliare.

image

Ziarul „Adevărul” a publicat o serie de articole despre conflictul de pe strada Mihai Eminescu 6, unde clanului lui Vladimir Cârpaci vrea să pună mâna pe o clădire, terorizându-l pe singurul proprietar care a mai rezistat fără a negocia vânzarea apartamentului. În iulie, a venit rândul prefectului de Timiş, Mircea Băcală să se plângă de faptul că Vladimir Cârpaci, l-a avertizat că-i va interzice accesul în garajele prefecturii din spatele sediului PSD. „Am fost informat foarte politicos de un tânăr care mi-a adus la cunoştinţă că nu vom mai putea intra pe acel teritoriu pe motiv că intenţionează să cumpere nu doar clădirea, ci şi terenurile din apropiere, ori noi avem acolo două garaje primite din hotărâre de Guvern”, a spus prefectul. Acesta a mai spus că a făcut deja o adresă prin care a cerut o clarificare a situaţiei juridice a terenului.

Jurnaliştii care s-au dus la faţa locului au dat nas în nas cu Cârpaci, care şi-a anunţat imediat sfătuitorul, Constantin Vişan, sesizându-l că este hărţuit. „Şoferul prefectului a intrat în viteză foarte mare şi i-a spus că este spaţiul foarte strâmt. S-au hârâit puţin, dar până la urmă s-au despărţit amiabil. E o prostie. A ieşit un bâlci dintr-un nimic”, a spus Vişan.

Vom reveni cu amănunte şi imagini de la nunta ţigănească.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite