Nuanţele de violet fac cel mai modern pom de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bradul în culori de mov şi lila este în vogă anul acesta
Bradul în culori de mov şi lila este în vogă anul acesta

Designerii dau motive de bucurie fanilor „Poli” Timişoara şi propun decoraţiuni asortate culorii vedetă a stadionului bănăţean.

Împodobirea bradului este un moment special pentru întreaga familie, iar copiii sunt cei mai captaţi de acest moment. Pentru a fi în trend anul acesta, specialiştii recomandă bănăţenilor să cumpere bradul în ghiveci şi să-l decoreze în culori de lila şi mov.

„Bradul ecologic este cel mai indicat. Chiar dacă lila şi mov sunt culorile acestui sezon, oamenii trebuie să ţină cont de sfatul următor: trebuie păstrată compoziţia camerei în care este amplasat bradul”, a spus Adina Pităr, designer de interior. Bănăţenii s-au lăsat cuceriţi de ideea brazilor ecologici şi deja s-au aprovizionat din pieţele de profil. „Vreau să-l ţin în casă până după sărbători, iar apoi o să-l pun în grădină”, a spus o timişoreancă.

Se poartă bradul original

Fiecare brăduţ reprezintă o poveste emoţionantă, care ne face să fim mai apropiaţi unii de alţii.  „Trebuie să fim cât mai originali când împodobim bradul. Globurile handmade ar fi o soluţie”, a spus Cosmina Biholari, designer. Magazinele îi tentează pe bănăţeni cu o mulţime de oferte originale şi colorate. Preţul unei ghirlande porneşte de la 90 de bani şi poate ajunge până la 119 lei.

Un set de trei globuri costă între trei şi opt lei. Pentru ca bradul să prindă cu adevărat viaţă, instalaţia cu lumini jucăuşe este esenţială. „Preţul unei instalaţii porneşte de la 10 lei şi se opreşte la 120 de lei”, a spus un comerciant.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite