Noul şef al Poliţiei de Frontieră Timiş: „E prematur să vorbesc de proiecte. Nu am avut timp să mă informez”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt „uns” ca şef al Poliţiei de Frontieră Timiş, comisarul-şef Zoran Giurcovici a fost luat ca din oală şi nu prea cunoaşte instituţia pe care o conduce. Giurcovici vrea să se informeze mai întâi şi  apoi să spele imaginea Poliţiei de Froniteră, distrusă de scandalurile de corupţie.

După un control venit de la Bucureşti, fosta conducere a Poliţiei de Frontieră Timiş şi-a depus demisiile. În funcţie de inspector-şef a fost instalat ca împuternicit, până la organizarea unui concurs, Zoran Giurcovici, care a fost până nu demult ataşat al Ministerului de Interne la Ambasada României din Belgrad. Giurcovici nu a reuşit încă să se adapteze la Poliţia de Froniteră şi să se pună la punct cu toate problemele instituţiei. „Este prematur să vorbesc de proiecte din moment ce sunt abia de două zile împuternicit. Sunt o persoană cu picioarele pe pământ. Înainte de toate vreau să mă informez şi mai apoi să emit aprecieri despre ce vreau să fac”, a spus comisarul-şef.

Imagine zdruncinată de corupţie

În urma scandalurilor de corupţie activitatea Poliţiei de Frontieră Timiş a fost afectată pentru că agenţii au rămas mult mai puţini. Zoran Giurcovici susţine că efortul celor rămaşi este mai mare, dar trebuie să facă faţă. Referitor la imaginea distrusă a Poliţiei de Frontieră, comisarul-şef a spus că are în plan îmbunătăţirea ei „Vom lucra la imagine.Cred că actuala echipă managerială va reuşi să refacă imaginea Poliţiei de Frontieră. Sunt o persoană optimistă din acest punct de vedere”, a mai spus Giurcovici.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite