VIDEO Noul manager sportiv de la "Poli" mătură pe jos cu suporterii timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul sportiv al clubului „Poli”, Daniel Stanciu s-a dezlănţuit împotriva suporterilor timişoreni, în conferinţăa de presă susţinută de Sabău, înainte de plecarea la Tg. Jiu.

Adus de Marian Iancu la Timişoara în această iarnă, impresarul transformat în manager de club susţine că oraşul în care lucrează nu merită performanţa echipei de fotbal. Stanciu a ţinut să dea lecţii despre cum trebuie să se comporte cei care vin la un meci de fotbal, dar şi jurnaliştilor despre ce ar trebui să scrie.
„Constat cu amărăciune că echipa a făcut o performanţă mai mare decât merită Timişoara. Ne batem în piept, mai vorbesc cu suporterii, mă mai uit pe forumuri, dar până la urmă e doar demagogia aia. <Poli suntem noi>, <Susţinem echipa>...Nu vreau să intru în amănunte de ce au cântat la acel 8-1 pentru Steaua. Vă spun că echipa a realizat mai mult decât o ajută suporterii şi presa. Fără să jignesc pe nimeni, e normal decesul unor redacţii de sport de aici”, a spus Daniel Stanciu.

Noul manager este supărat pe suporterii care l-au huiduit şi i-au cerut demisia antrenorului Ioan Ovidiu Sabău. „Să nu uitaţi că Timişoara de 45 de ani nu a mai câştigat în faţa lui Dinamo. Nu aveţi antrenor, conducători, rămâneţi cu mândria”, a spus Stanciu.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite