Noul sport extrem în Timişoara: ping-pong cu telefonul mobil GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Rada se descurcă de minune cu mobilul şi la ping-pong
Cătălin Rada se descurcă de minune cu mobilul şi la ping-pong

Sala „No Limits” din Timişoara vine cu noi şi incitante provocări pentru iubitorii sportului. Profesorul Ştefan Cojocnean, multiplu campion la sporturi extreme, pregăteşte un meci de ping-pong cu telefoane mobile.

Meciul de tenis de masă cu telefoane mobile în loc de palete este programat la începutul anului viitor. Ideea îi aparţine campionului de sporturi extreme Ştefan Cojocnean, care a găsit doi tineri dornici să îşi depăşească limitele. „Este relaxare, divertisment, dar şi latura sportivă e importantă pentru că se dezvoltă calităţi motrice foarte bune. Concentrarea este un alt lucru important. După ce au deprins jocul cu telefonul mobil, o să fie foarte uşor pentru ei să joace cu paletele obişnuite”, a declarat Ştefan Cojocnean, singurul român care a participat la campionatul mondial al sporturilor extreme.

Vezi galerie foto cu jucătorul cu telefon mobil

"Am găsit ce am căutat"

Acesta a bătut recordurile la jucat baschet pe role (25 de ore), lovitură într-un sac de box (17 ore) şi alergare viteză pe picioaroange moderne.
Jucătorii de ping-pong cu telefonul mobil sunt Cătălin Rada de 27 de ani, proiectant în construcţii şi Cristian Suciu, de 31 de ani, care lucrează ca barman şi joacă fotbal într-o echipă pe teren redus.


Sala "No Limits" Timişoara

Am făcut şi eu sport înainte. Mi-am făcut o sală de forţă în beci, am făcut lupte şi kick-box, dar aveam nevoie de o cotitură. La No Limits am găsit ce căutam. Tot timpul ai alte provocări. Practic, a fost ceea ce căutam. De câteva zile am început să exersez ping-pong cu telefonul mobil şi merge bine. Aparent, este destul de greu, dar de aceea suntem aici, să ne depăşim limitele. Cred că în scurt timp vom fi pregătiţi pentru demonstraţie”, a declarat Cătălin Rada.


Sala "No Limits" Timişoara

Se descurcă foarte bine. Proiectantul recuperează bine pentru că munceşte mult, iar barmanul, care joacă şi fotbal, are un talent nativ”, a adăugat Cojocnean.



Record mondial pe picioroange

Ştefan Cojocnean se pregăteşte pentru un nou record mondial. Acesta doreşte ca de Ziua Olimpică, din luna mai, să organizeze un maraton pe picioaroange modern, la care vor fi invitaţi şi reprezentanţii Guiness Book. „Vom avea peste o sută de copii care vor alerga pe picioroange. Este un nou record Guiness. În cazul în care rezolvăm problemele cu sponsorii, participanţii vor rămâne cu picioroangele şi vor putea face mişcare când doresc”, a mai declarat Ştefan Cojocnean. Cel mai mic practicant de mers pe picioroange din No Limits Team are trei ani şi zece luni, iar cel mai în vârstă, 63 de ani.


Sala "No Limits" Timişoara
Ştefan Cojocnean
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite