Noua Dreaptă protestează împotriva infracţionalităţii la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua Dreaptă cheamă la mobilizare în Timişoara
Noua Dreaptă cheamă la mobilizare în Timişoara

Marşul de protest cu mesajul „Pentru un oraş mai sigur, împotriva infracţiunilor crescânde”, va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00. Simpatizanţii Noua Dreaptă vor trage un semnal de alarmă şi asupra mafiei imobiliare.

Membrii Noua Dreaptă din Timişoara ies din nou în stradă. Radicalii bănăţeni vor să tragă un nou semnal de alarmă asupra luptelor dintre clanurile ţigăneşti din centrul Timişoarei, cât şi a infracţiunilor comise la periferiile oraşului. Cei de la Noua Dreaptă vor protesta din nou şi împotriva mafiei imobiliare care acţionează în întreaga ţară. “Mafia imobiliară se ocupă nestingherită şi cu alte infracţiuni sub ochii nepăsători ai autoritatilor, acţioneaza în toate oraşele mari din România, punând mâna pe case, vile, spaţii, bunuri, uneori chiar străzi întregi. Mulţi oameni care au muncit o viaţă întreagă sunt aduşi în pragul disperării de un sistem corupt până în măduva oaselor pe o parte, şi de nişte vecini insuportabili pe de alta.

O sumedenie de timişoreni au reclamat această problemă la poliţie, primărie, tribunal – dar situaţia pare fără de ieşire”, se arată în comunicatul transmis de Noua Dreaptă Timişoara.

Reprezentanţii Noua Dreaptă se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 13.00, în Piaţa Traian şi se vor mărşălui pe străzile oraşului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite