Membrii Noua Dreaptă sunt solidari cu jurnaliştii agresaţi de ţigani şi nu vor ca Timişoara să se tranforme într-o "şatră"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă Adevărul
Foto Arhivă Adevărul

Noua Dreaptă va organiza un nou miting de protest, "ca răspuns la haosul creat de aceste grupuri infracţionale în inima Banatului". Membrii organizaţiei nu vor să stea pasivi în faţa celor care "transformă un oraş care e emblematic pentru România într-o şatră ţigănească"

Organizaţia Noua Dreaptă este solidară cu jurnaliştii agresaţi de ţigani în cursul zilei de miercuri şi condamnă autorităţile pentru "lipsa de reacţie"."Luând act de recentele evenimente în urma cărora o echipă a unei televiziuni locale a fost agresată în plin centrul oraşului de către un grup de ţigani interlopi, filiala timişoreană a organizaţiei Noua Dreaptă condamnă cu vehemenţă lipsă de reacţie a autorităţilor abilitate de lege să ia măsuri împotriva oricărui act antisocial de acest tip.

Considerăm că acest neplăcut incident nu este întâmplător, având loc la numai câteva zile de la organizarea unei nunţi gălăgioase şi stridente în cadrul aceleiaşi familii, care este de ani buni suspectată ca fiind creierul mafiei imobiliare din Timişoara. Cu ocazia acelei nunţi s-au împărţit mai multe amenzi contravenţionale pentru parcare ilegală sau tulburarea liniştii publice. În mod cert, amenzile primite nu afectează buzunarul ţiganilor cu maşini de lux şi cu lanţuri groase, care îşi etalează bogăţia obţinută printr-o legalitate îndoielnică, în timp ce majoritatea românilor sunt sărăciţi de la o zi la alta prin disponibilizările sălbatice şi prin scăderile salariale drastice", se menţionează în comunicatul de presă emis de Biroul de Presă al Organizaţiei Noua Dreaptă.

Noua Dreaptă a organizat în Timişoara două marşuri împotriva clanurilor interlope şi de solidaritate cu victimele "acestui flagel". "Dorim să anunţăm pe această cale faptul că şi anul acesta vom organiza cea de-a treia ediţie a acestui marş de protest, ca răspuns la haosul creat de aceste grupuri infracţionale în inima Banatului. Ţara noastra este sfântă şi oraşul nostru este sfânt, iar noi nu vom sta pasivi în faţa atacurilor obraznice şi vulgare ale acestor clanuri primitive şi barbare, care transformă un oraş care e emblematic pentru România într-o şatră ţigănească", au mai menţionat reprezentanţii organizaţiei Noua Dreaptă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite