Noapte albă a Filmului Românesc la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După succesul de anul trecut de la Bucureşti, Noapte albă a Filmului Românesc se va organiza în premieră şi la Timişoara. "Aurora”, “Morgen”, “Ursul”, “Concertul”, “Eu când vreau să fluier, fluier” şi “California dreamin' (nesfârşit)” sunt o parte din filmele care vor rula la Studio.

Noaptea albă a Filmului Românesc va avea loc pe data de 16 septembrie, la Timişoara. „Aurora”, “Morgen”, “Ursul”, “Concertul”, “Eu când vreau să fluier, fluier” şi “California dreamin' (nesfârşit)” sunt o parte din filmele pentru care cinefilii merită să renunţe la un somn bun. Evenimentul va fi găzduit de cinematograful Studio, iar intrarea spectatorilor va fi liberă în limita locurilor disponibile. Noapte albă a Filmului Românesc se va desăşura simultan la Timişoara, Bucureşti, Iaşi şi Cluj.

Organizatorii au pregătit iubitorilor de filme şi o secţiune de documentare şi scurtmetraje româneşti premiate la diferite festivaluri în 2011. Noaptea albă este un eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi este susţinut de Centrul Naţional al Cinematografiei, RomâniaFilm şi Arhivei Naţionale de Film.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite