Nikola Beloica l-a convins pe Dragan Petricevici şi va rămâne la BCM Elba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nikola Beloica (dreapta) joacă pentru BCM Elba Timişoara
Nikola Beloica (dreapta) joacă pentru BCM Elba Timişoara

Jucătorul sârb a jucat în partida cu Arkadia Traiskirchen (91-62 pentru bănăţeni) la doar două zile după ce a fost transferat la Timişoara şi va fi păstrat în echipă.

Transferat de câteva zile la Elba, Nikola Beloica a jucat 18 minute în partida de ieri şi va fi păstrat în lot de antrenorul Petricevici. „Nikola este un jucător pe care ne putem baza în viitor. A venit doar de două zile şi a intrat bine în meci, chiar dacă nu i-au ieşit aruncările de trei puncte. E al cincilea străin în echipă, însă atunci când se va acomoda sunt sigur că va fi de ajutor echipei, ne vom putem baza pe el atunci când unul dintre primii cinci va avea probleme”, a spus tehnicianul.


Beloica l-a înlocuit în lotul timişorean pe Mark Mate, acesta plecând să joace în ţara natală, Ungaria. „Mate are 20 de ani şi are nevoie să acumuleze experienţă. De aceea e mai bine pentru el să meargă în Ungaria, unde poate să joace constant. S-a comportat excelent cât timp a fost aici şi îi mulţumim pentru ajutor”, a mai spus Petricevici.

Nu-i bai dacă nu se califică

Antrenorul echipei bănăţene a precizat că ratarea calificării nu ar fi o tragedie. „Am câştigat partidele de pe teren propriu de o manieră categorică. Am pierdut în deplasare, odată pe mâna arbitrilor, a doua oară cu jumătate din echipă lovită de gripă. Sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor în această competiţie şi nu ne afectează cu nimic o eventuală ratare a calificării”, a declarat Petricevici.


Acesta este de părere că, deşi a pierdut lamentabil la Timişoara, Arkadia poate câştiga ultimul meci care a mai rămas de disputat, rezultat necesar pentru ca BCM Elba să se califice mai departe. „După ce am văzut ambele echipe în câte două meciuri, cred că Arkadia poate câştiga pe teren propriu cu Nyiregyhaza. Totul e să aibă şi motivaţie, chef de joc”, a spus Dragan Petricevici.


Următorul meci pentru BCM Elba Timişoara este cu CSU Asesoft Ploieşti, pe 16 ianuarie, la Timişoara. Va fi prima întâlnire dintre cele două echipe pe terenul "Leilor din Banat" după finala campionatului din sezonul trecut.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite