Nicu Covaci: "Dacă vine o furtună foarte puternică o să fie o catastrofă inimaginabilă" GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul Symphoenix cu Phoenix şi Orchestra Filarmonicii Banatul se va desfăşura în această seară, de la ora 20.00, pe scena din Parcul Rozelor. Biletele costă 25, 50 şi 70 de lei.

GALERIE FOTO CU REPETIŢIILE CELOR DE LA PHOENIX DIN PARCUL ROZELOR

Nicu Covaci şi compania revin la Timişoara pentru un concert inedit, Symphoenix, alături de Orchestra Filarmonicii Banatul. Evenimentul este programat în această seară, de la ora 20.00, în Parcul Rozelor. Desfăşurarea concertului în aer liber a fost pusă în pericol de vremea nefavorabilă, iar membrii formaţiei Phoenix au căutat variante alternative în cazul în care va ploua. Până la urmă, Nicu Covai a decis. Indiferent de cum va fi timpul, concertul se va ţine în Parcul Rozelor.



Se ţine afară, sperăm că vremea va fi bună. Am montat deja scena, instalaţia de sunet, luminile, decorul. Dacă vine o furtună foarte puternică o să fie o catastrofă inimaginabilă. Pentru public va fi foarte neplăcut să stea în ploaie, iar pe noi ne va afecta dacă vântul va bate în rafale”, a declarat Nicu Covaci.



Formaţiei Phoenix şi instrumentiştii de la Filarmonica Banatul au făcut aseară o ultimă repetiţie pentru Symphoenix. Este un concert prezentat în premieră pentru timişoreni, iar Phoenix cântă pentru prima dată în Parcul Rozelor. „Este un loc inedit, dar din păcate trebuie să alergăm după generatoare pentru că nu există curent”, a mai spus Covaci.



Phenomenum, în deschidere

În deschidere vor cânta Sabina Abrudian şi formaţia Phenomenon. Adolescenţii de la Phenomenum, care cântă şi piese Phoenix, au participat recent la cel mai mare concurs rock din lume, la Londra. „Ne-au reprezentat ţara cu brio. Au ocupat locul şapte printre toate ţările din lume. Este o trupă cu adevărat fenomenală”, a mai declarat Nicu Covaci. Biletele se pot cumpăra la preţuri de 25, 50 şi 70 de lei.



image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite