UPDATE Nicolae Robu trebuie operat pe cord: mesajul candidatului USL la Primăria Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Institutul de Cardiologie din Timișoara au decis că este nevoie de o intervenție chirurgicală pe inima lui Nicolae Robu, care a fost internat marți la spital. Continuarea campaniei electorale este pusă sub semnul întrebării

UPDATE, ora 15.50

Nicolae Robu, aflat la Spitalul de Cardiologie din Timișoara, a transmis un scurt mesaj timișorenilor:

Stimați timișoreni. Ați auzit zilele acestea că aș avea o problemă de sănătate. Da este adevărat.Din păcate mi-a fost descoperită o afecțiune care nu este gravă, dar care necesită o intervenție de urgență. Zilel viitoare vo fi retras într-o anumită măsură din campania electorală. Adică nu voi mai colinda orașul așa cum o făceam până acum. De săptămâna viitoare îmi voi relua activitatea electorală cu convingerea că voi câștiga. Toate sondajele arată că sunt favorit de departe și vreau să valorific acest nivel, încrederea de care mă bucur în rândul timișorenilor. Mergem până la capăt până la victorie”.

Nicolae Robu este sub observația medicilor până joi, când o echipă de medici va decide exact tipul și momentul intervenției chirurgicale.

Vești proaste pentru Nicolae Robu și susținătorii săi. Doi dintre specialiștii care l-au investigat pe Nicolae Robu au recunoscut că este nevoie de operație. Medicii Institutului de Cardiologie din Timișoara au decis să facă operația pe cordul candidatului USL la Primăria Timișoara. Se pare că Robu va fi supus, zilele acestea, unei intervenții chirurgicale de bypass ortocoronarian.

Pentru o astfel de operație, pacientul este internat o săpătămână, asta dacă nu intervin complicații. Cu siguranță perioada de refacere va fi mai lungă, astfel că se pune problema dacă Nicolae Robu va putea duce la bun sfârșit campania electorală. Reprezentanții PNL nu au dorit să facă comentarii pe această temă, așteptând comunicatul oficial al medicilor.

Dan Diaconu, șeful de campanie PNL, a afirmat că starea de sănătate este bună, însă medicii de la Insititutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara l-au internat pentru investigații amănunțite.

"Nicolae Robu a fost internat în cursul zilei de marți pentru investigații medicale de specialitate. Menționăm că nu s-a pus și nu se pune problema retragerii din cursa pentru Primăria Timișoara. Campania USL în Timișoara va fi continuată de echipa de campanile până la ieșirea domnului Nicolae Robu din spital Sperăm că va ieși cât mai curând. Întâlnirile la care trebuia să fie prezent neapărat au fost anulate, iar cele la care nu este nevoie de el vor continua. Nu avem deocamdată nicio informație cum că ar fi nevoie de o intervenție chirurgicală. Medicii cu care am vorbit au spus că va fi externat în cel mai scurt timp", a declarat Dan Diaconu.


 


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite