Cel mai grav accident din Banat din 2011 nu are vinovat. Politicianul care a omorât trei oameni e liber GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iacob Chişărău (61 de ani), consilier judeţean şi om de afaceri din Caraş-Severin, a provocat în urmă cu cinci luni un adevărat carnagiu în Timiş, pe drumul care leagă România de Serbia. Şoferul vinovat a susţinut iniţial că la volan se afla sora sa. Pus în faţa dovezilor, a recunoscut că rula cu viteză şi că a depăşit pe linia continuă.

Iacob Chişărău, fostul primar al oraşului Moldova Nouă, în prezent consilier judeţean de Caraş-Severin şi director al minei de cupru Moldomin, s-a grăbit mult prea tare pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei sale.

Goana Touaregului pe care Iacob Chişărău îl conducea spre Timişoara s-a terminat fulgerător, pe DN 59, pe podul dintre localităţile Şag şi Pădureni, din judeţul Timiş, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism ce rula regulamentar din sens opus. Bilanţul accidentului este tragic: trei persoane, toate până în 25 de ani, şi-au pierdut viaţa, iar o a patra victimă a stat în spital săptămâni în şir.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Din cercetările preliminare efectuate la faţa locului, poliţiştii au concluzionat că vina aparţine şoferului maşinii de lux, pe care falimentara SC Moldomin şi-a permis s-o achiziţioneze cu banii jos. Iacob Chişărău (61 de ani) a administrat oraşul de pe malul Dunării în calitate de primar, în perioada 1996-2000. Odată cu încheierea mandatului la primărie, a revenit la Moldomin în scaunul de director general. A găsit-o într-o situaţie delicată, iar acum societatea se află în lichidare. Din 2008, Iacob Chişărău este şi consilier judeţean în Caraş-Severin.

IMAGINI ŞOCANTE Trei morţi într-un teribil accident. Vinovat de tragedie e un om de afaceri, fost primar, care venea la ziua de naştere a fiicei

Consilierul judeţean Iacob Chişărău riscă o pedeapsă de până la opt ani de închisoare

La cinci luni de la producerea accidentului, Iacob Chişărău este cercetat în stare de libertate, asta pentru că poliţiştii nu au terminat toate cercetările, respectiv încă aşteaptă unele teste, care ar trebui să arate dacă nu cumva maşina a intrat în derapaj.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite