Nerealizările anului 2009: groapa de gunoi a judeţului şi Bastionul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuitorii din Calea Şagului sunt sătui de gunoi, dar nu-i ascultă nimeni
Locuitorii din Calea Şagului sunt sătui de gunoi, dar nu-i ascultă nimeni

Consiliul Judeţean Timiş (CJT) şi-a prezentat bilanţul pentru anul în curs. Aşa cum era de aşteptat, preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc se laudă cu mai multe realizări decât nerealizări. Performanţa anului 2009 este considerată reabilitarea drumului Timişoara-Maşloc.

Introducerea reţelelor de apă, renovarea unor drumuri judeţene şi susţinerea tradiţiilor şi obiceiurilor la sate sunt unele din principalele performanţe cu care se laudă Consiliul Judeţean Timiş. Un alt lucru bun este obţinerea finanţării pentru drumurile Buziaş-Lugoj şi Periam Saravale Sânnicolau. „A fost un an foarte greu, dar este un bilanţ pozitiv”, a spus Ostaficiuc.

Cel mai aşteptat proiect al judeţului, ani de zile amânat

Chiar dacă deponeul ecologic de la Ghizela ar fi trebuit terminat la începutul acestui an, lucrările nu au început nici acum. „Au fost contestate licitaţiile, iar asta a întârziat lucrările, sperăm ca în 2010 să îl terminăm”, a mai spus Ostaficiuc.

Un alt proiect care ar fi trebuit terminat, dar încă este în plin şantier este Bastionul Cetate. „Aici e vorba de un monument istoric, iar la astfel de proiecte apar lucrări neprevăzute”, a spus preşedintele CJT.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite