Neluţu Sabău abordează cu emoţii primul meci ca adversar la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sabău este emoţionat de întoarcerea la Bistriţa
Sabău este emoţionat de întoarcerea la Bistriţa

Antrenorul lui „Poli” se întoarce mâine ca "inamic" pe un teren unde a antrenat patru ani. Din 2002, de când ambele echipe evoluează în Liga I, Gloria a câştigat o singură dată, acum şapte ani, într-un meci disputat la Bistriţa. Ca antrenor al Gloriei, Sabău nu a învins niciodată echipa timişoreană.

Opt victorii a reuşit „Poli” în cele 15 meciuri disputate în campionat împotriva Bistriţei în ultimii opt ani, alte şase partide încheindu-se la egalitate. Ultimele trei întâlniri dintre cele două echipe, indiferent că au fost la Timişoara, la Bistriţa sau la Bucureşti (primul meci din tur, bănăţenii având terenul suspendat), s-au încheiat cu acelaşi scor, 1-0 pentru alb-violeţi.


Între 2005 şi 2009, Ioan Ovidiu a antrenat la Golria Bistriţa, echipă pe care a părăsit-o pentru a veni la Timişoara. „Sunt mari emoţii pentru mine că mă întorc la Bistriţa, locul care m-a ajutat să mă maturizez ca antrenor. Nu e uşor atunci când antrenezi în Liga I, am avut o susţinere totală din partea domnului Pădureanu şi întotdeauna îi voi purta un respect deosebit, mai ales pentru că nu m-a compromis în cei patru ani cât am stat acolo, a fost om de cuvânt. La Bistriţa a rămas un nucleu de bază, dar s-a schimbat sistemul şi felul de a aborda un joc, au apărut şi câţiva jucători noi”, a spus actualul tehnician de la „Poli”.


Noii jucători n-au intrat încă în ritm


Neluţu Sabău a declarat înaintea plecării spre Bistriţa că este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie, însă şi că noile transferuri nu sunt încă integrate perfect în angrenaj. „Toţi cei care au venit sunt jucători de la care se aşteaptă foarte mult şi încet-încet va trebui să intre în ritmul echipei, în obiectivele pe care ni le-am stabilit. Există concurenţă mai bună acum, lotul trebuia întărit, dar încă suferim la omogenitate. Ştiu cum vreau să joc, dar mai pot apărea unele surprize”, a explicat antrenorul alb-violeţilor.


Tehnicianul este sigur că din punct de vedere fizic jucătorii săi nu vor avea probleme. „Suntem pregătiţi. Ne-am pregătit foarte bine şi consider că la primul meci, cel de la Bistriţa, vom fi pregătiţi sută la sută, motivaţi pentru începerea campionatului. Când începe campionatul mă aştept să fie o altă stare de spirit. E normal să fie aşa, pretenţiile sunt mari”, a spus Sabău.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite