Neluţu Sabău: "La cum ne-am prezentat, nu aveam cum să emitem pretenţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Poli" Timişoara a ratat şansa de a termina turul de campionat pe locul întâi, după o înfrângere la Braşov, 0-1, în ultimul meci intern al anului. Alb-violeţii au pierdut sub Tâmpa după un joc fără orizont, în care nu şi-au creat ocazii notabile de poartă, iar Marian Iancu l-a certat pe portarul Costel Pantilimon pentur unicul gol al partidei.

Antrenorul bănăţenilor a declarat după meci că de ce i-a fost frică n-a scăpat. "Nu am fost capabil eu, ca antrenor, să-i trezesc şi să-i fac să fie profesionişti până la ultimul joc din acest tur. Probabil că nu am fost suficient de clar, deşi mi-am exprimat nemulţumirea la fiecare antrenament, iar în teren s-a văzut ce am arătat", a declarat ioan Ovidiu Sabău.

Tehnicianul a fost fair-play şi a felicitat adversarul pentru victoria obţinută. "La cum ne-am prezentat astăzi, şi la cum am fost dominaţi la toate capitolele, nu aveam cum să emitem pretenţii. Felicit Braşovul pentru felul în care a pregătit acest meci, pentru atitudinea din teren şi, nu în ultimul rând, pentru această victorie meritată", a mai spus Neluţu Sabău.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite