Nebunie înainte de meciul Poli - Steaua: "Peste 10.000 de fani au rămas fără bilete"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lupta celor de la Poli pentru primul titlu din istorie, jocul spectaculos şi vremea bună i-a făcut pe suporterii din Timişoara să se înghesuie să pună mâna pe un bilet la meciul de mâine seara, cu Steaua.

Ca niciodată, cele aproape 27.000 de bilete s-au epuizat după o zi şi patru ore! Mii de fani încearcă din răsputeri să mai facă rost de un tichet, dau telefoane în stânga şi-n dreapta, întreabă pe la prieteni, însă şanşele lor sunt minime. Stadionul “Dan Păltinişanu” se dovedeşte mult prea mic pentru interesul iubitorilor de fotbal pentru meciul Poli-Steaua.

La câte telefoane am primit, sunt convins că cel puţin 10.000 de oameni ar mai fi vrut să fie pe stadion. Nebunia e mare înainte de acest meci. E absolut normal în condiţiile în care Poli joacă fotbal. Când echipa se bate la titlu suporterii îşi doresc să îi vadă. E chiar extraordinar”, a declarat Paul Prodana, liderul galeriei Commando Viola.

Coregrafie specială în peluza sud

Suporterii din peluza sud au pregătit un spectacol pe măsură pentru partida cu Steaua. Aceştia au exersat în secret coregrafia şi astăzi, o vor face şi mâine dimineaţă, dar conform obişnuinţei nu o vor face publică decât la ora meciului. “Am pregătit o coregrafie sau mai multe. Sunt foarte puţini oameni ştiu despre ce este vorba. Suporterii vor afla pe stadion ce vor avea de făcut. E munca noastră şi de fiecare dată vrem să fie o surpriză. Atmosfera va fi extraordinară. Iar dacă echipa va juca, publicul îi vor impinge de la spate”, a mai spus Paul Prodana.

Pentru meciul cu Steaua, fanii sunt rigaţi să vină la stadion începând cu ora 17.00, pentru a se evita aglomeraţia şi nebunia de la porţi. Organizatorii se gândesc să pună în vânzare pe lângă obişnuitele sucuri şi apă mineralpă, mititei şi bere fără alcool.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite