NUNTAŞI CU FIŢE Maşini de lux parcate cu tupeu pe spaţiul verde, în mijlocul sensului giratoriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smecherii cu masini de fite au parcat pe spatiul verde
Smecherii cu masini de fite au parcat pe spatiul verde

Nunţi foarte multe ieri în Timişoara. Mai multe perechi au spus da în faţa ofiţerului de stare civilă şi în faţa preotului. Nuntaşii cu bun simţ au căutat minute în şir un loc de parcare liber. Cei cu tupeu au parcat însă în mijlocul intersecţiei sau pe spaţiul verde. 

Ieri după-amiază oraşul a fost împânzit de miri şi mirese. În timp ce două perechi făceau poze în Bastion, alţi miri se cununau la Catedrala Mitropolitană, iar alţi tineri aveau cununia religioasă la Catedrala din Piaţa Kuttl. Numărul nunţilor programate una după alta la biserica din Piaţa Kuttl a aglomerat zona din imediata apropiere a bisericii. Chiar dacă a fost sâmbătă iar pe o rază de aproximativ 100 de metri erau multe locuri de parcare libere, şmecherii au vrut să aibă maşina în uşa bisericii şi au parcat, fie în staţia de autobuz, fie în mijlocul intersecţiei, fie pe spaţiul verde în mijlocul intersecţiei. Imaginile vorbesc de la sine. 

Maşini parcate ilegal

Poliţiştii locali au ignorat ilegalitatea

În timp ce nuntaşii de fiţe erau în biserică, un echipaj al Poliţiei Locale Timişoara a trecut prin zonă. Chiar dacă de obicei sunt foarte vigilenţi şi ridică maşinile parcate pe spaţiul verde sau în mijlocul intersecţiei, de această dată agenţii au trecut ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Sesizat, şeful Poliţiei Locale, Doru Spătaru, a spus că verifică situaţia. Ulterior, Spătaru a revenit cu un telefon, pentru a întreba dacă reporterii „ADS Timişoara” mai sunt la faţa locului pentru a vedea măsurile. La răspunsul negativ, Spătaru a reacţionat foarte nervos, şi a trântit telefonul în nas, refuzând să exprime un punct de vedere al Poliţiei Locale vizavi de această situaţie. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale nu a putut fi contactat. Cert este că după aproximativ 30 de minute maşinile parcate ilegal nu mai erau în zonă. 


Politistii locali au trecut prin zona ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite