Muzicienii de la Cargo au implorat ploaia să se oprească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, pe scena montată pe platoul de la stadionul “Dan Păltinişanu”, au cântat Viţa de Vie şi Cargo. Astăzi sunt programaţi Vunk şi Holograf, iar mâine concertează Zero şi Direcţia 5.

Tradiţionalul festival al berii Timişoreana a început ieri în oraşul natal al celei mai vechi beri de pe actualul teritoru al României. Timp de trei zile, platoul de la stadionul “Dan Păltinişanu”, a fost transformat întrun spaţiu de voie bună şi concerte. Tarabele cu bere, mici şi alte produse tradiţionale îi aşteaptă pe timişoreni doritori de relaxare.


image

Petrecerea a început aseară cu trupele Viţa de Vie şi Cargo, dar şi cu o porţie bună de ploaie, care a cam stricat planurile organizatorilor. Muzicienii de la Cargo au cântat de două ori piesa "Ploaia". Adrian Igrişan şi Adi Bărar au cântat alături de spectatorii refrenul "Dacă ploaia s-ar opri...", fără succes însă. Iubitorii trupei Cargo au rămas însă până la sfârşitul concertului, fără să fie deranjaţi de vreme.



Programul Serbărilor va începe în fiecare zi la ora 14.00, cu concursuri pentru timişoreni. Spre seară, încep concertele. Astăzi vor urca pe scenă cei de la Vunk, iar apoi va urma concertul cu îndrăgita formaţie Holograf. Duminică, în ultima zi a festivalului, bănăţenii sunt aşteptaţi la stadion cu un program de cântece şi dansuri populare, urmate de concertele celor de la Zero şi Direcţia 5.



image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite