Timişoara: Dorinel Munteanu nu e dorit de suporterii "viola" (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii timişoreni sunt revoltaţi la auzul veştii că Marian Iancu discută cu Dorinel Munteanu despre preluarea echipei.

Fanii bănăţeni nu sunt de acord cu venirea lui Munteanu la Timişoara şi consideră că ar fi cea mai proastă alegere pe care patronul Marian Iancu ar putea să o ia. „După ce te-ai ars cu cinci antrenori români, e aberant să pui tot unul din ţară. Singurul care a făcut treabă, iar echipa a arătat condiţie fizică bună a fost Uhrin Jr. Ce performanţe a făcut Munteanu la Piteşti, Vaslui sau Steaua? Peste tot a fost făcut blatist. Eu personal nu o să fiu alături de el şi cam toţi suporterii sunt de aceaşi părere”, a declarat Paul Prodana, unul din liderii galerie Commando Viola.

Nici aripa radicală a galeriei nu este de acord cu aducerea lui Dornel Munteanu. „Sper să nu vină! Noi nu îl vom susţine. Cred că nimeni nu vrea să vină Munteanu. Era să retrogradeze cu Universitatea Cluj în Liga a III-a! Este antrenorul care să conducă Poli în Champions League? Sper să fie o glumă şi Iancu să ia o decizie serioasă”, ne-a spus unul din liderii aripii dure a suporterilor viola.

"Ca suporter nu sunt de acord cu această mutare. Timişoara trebuie să aducă un antrenor consacrat, cu care să facă performanţă, nu să facă experimente gen Hagi sau Balint. Dacă se doreşte performanţă trebuie să vină un antrenor care să aibe habar. Tot respectul pentru Munteanu, dar el trebuie să o ia de jos, nu să vină direct la locul doi", a declarat Cristi Brâncovan, şeful galeriei Commando Viola.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite