Muncitorii de pe autostrada Vestului lucrează şi duminica să termine lucrarea la termen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de pe autostrada Arad-Timişoara au intrat în linie dreaptă. Până la deschiderea traficului au mai rămas doar câteva luni. Un cititor „ADS” Timişoara a semnalat că şantierul este deschis şi duminica, lucrându-se la capacitate maximă.

„Acum se lucrează cu adevărat şi vezi că avansează. Ieri (n.a. duminică) am trecut prin zonă şi se lucra intens. Se vede că vor să o termine”, a spus timişoreanul. Prefectul Mircea Băcală, desemnat de ministrul Trasnporturilor să supervizeze lucrarea de pe autostradă, susţine că le-a cerut personal reprezentanţilor firmei să lucreze şi duminica dacă e nevoie. „Le-am spus că lucrarea trebuie terminată la sfârşitul anului, iar dacă e nevoie să lucreze sâmbăta şi duminica. Nu am fost să verific duminica, dar dacă se lucrează înseamnă că e bine”, a spus Băcală.

Imaginile realizate din avion arată că lucrările la autostrada Arad-Timișoara nu ar fi trebuit să pună niciun fel de problemă, fiind câmp deschis, fără stânci care să trebuiască sparte sau fără ape mari care să necesite poduri gigant. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite