Municipal Oradea - BC Timişoara 71-65. “Leii din Banat” devin ciuca bătăilor în campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschet Club Timişoara a piedut în această seară meciul disputat în Sala “Antonio Alexe” din Oradea. Elevii lui Dragan Petricevici continuă evoluţia lemntabilă din actuala ediţie de campionat.

BC Timişoara s-a deplsata la Oradea cu gândul să încheie ultimul meci din deplasare din acest an cu o victorie. Socotelile de acasă nu s-au potrivit însă cu cele de pe malul Crişului Repede, unde Municipal Oradea s-a dovedit a fi o echipă mult mai matură decât în anii trecuţi. Sala “Antoni Alexe” din Oradea a fost aproape plină în această seară, iar publicul i-a purtat pe baschetbaliştii gazdă spre victorie. După un start în forţă al bihorenilor, primul sfert s-a încheiat cu 20-21 pemntru echipa gazdă. Până la pauza mare, cele două echipe au mers cap la cap, cu Muncipal Oradea la conducere.

Dezastru în ultimul sfert

Scorul pe tablelă după primele 20 de minute a fost 41-38 pentru jucătorii lui Cristian Achim. La reluare, elevii lui Dragan Petricevici au întors rezultatul, au condus cu 49-48, însă au urmat şapte minute dezastruoase în care nu au marcat niciun coş, iar orădenii au adunat 11 puncte. Scorul final a fost 71-65 pentru Municipal Oradea.

Cei mai buni marcatori ai meciului au fost Miloş Pesici şi Andelko Mandici, ambi cu câte 22 de puncte. 
 
Ultimul meci din 2010 pentru "Leii din Banat" este programat la Timişoara, pe 18 decembrie, în faţa celor de la Energia Rovinari.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite