Mugur Isărescu vine la Timişoara să-i premieze pe cei mai buni studenţi economişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernatorul Băncii Naţionale a României vine în capitala Banatului la începutul săptămânii viitoare. Cu ocazia vizitei la Timişoara, Isărescu va susţine o conferinţă despre istoria banilor în România, dar îi va premia şi pe studenţii de la ISE care au avut rezultate deosebite. Eveninemntul are loc marţi de la ora 11.00 în Aula Magna a Universităţii de Vest.

Cu ocazia vizitei la Timişoara, guvernatorul BNR va susţine o conferinţă cu titlul „Eugeniu Carada – adevăratul ctitor al BNR”, iar o altă temă abordată va fi „Banii şi istoria lor pe teritoriul României”. Tot marţi va fi lansată ediţia a doua a programului „BNR – zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti”.

Studenţii economişti din Timişoara care au fost cei mai buni studenţi din ţară la prima ediţie a programului vor fi premiaţi chiar de Mugur Isărescu. „Au participat studenţi de la toate marile universităţi din ţară. Lucrările cele mai bune au fost selectate de un juriu format din specialişti ai BNR”, a spus Silviu Cerna, membru în Consiliul de Administraţie al BNR, profesor la Universitatea de Ştiinţe Economice din Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite