Timişoara: Motociclistul patron la Irish Pub a murit pe loc după ce şi-a rupt gâtul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Motociclistul patron la Irish Pub a murit pe loc după ce şi-a rupt gâtul
Timişoara: Motociclistul patron la Irish Pub a murit pe loc după ce şi-a rupt gâtul

Forumurile motocicliştilor sunt pline de comentarii şi mesaje de condoleanţe pentru familia lui Gellert Tallian.

Mai citiţi:

Timişoara: Bikerii bănăţeni sunt şocaţi de moartea ciudată a patronului de la Irish Pub

Timişoara: Patronul de la Irish Pub a fost găsit mort într-un şanţ cu motocicleta peste el

Medicii legişti au ajuns la concluzia că moartea lui Gellert Tallian a survenit instantaneu, după ce acesta a căzut în canalul adânc de patru metri. Acesta a suferit o fractură de claviculă după ce a căzut pe el motocicleta sa. "Gali a plecat de la picnic pentru că a fost sunat să ajungă acasă. Omul a fost bulversart, pentru că nu dorea să plece", a declarat Claudiu Coboreanu, preşedintele clubului Timişoara Bikers.

Motocicliştii îl deplâng moartea lui Gali

Forumurile motocicliştilor sunt pline de comentarii şi mesaje de condoleanţe pentru familia lui Gellert Tallian. Cei care l-au cunoscut au doar cuvinte de laudă despre fostul patron de la Irish Pub. A fost unul din locurile des frecventate de motociclişti. Unii nu înţeleg cum a fost posibil acest accident, alţii sunt revoltaţi că Gellert Tallian a fost găsit de prieteni de abia după două zile. Mulţi se gândesc să renunţe la ieşirile organizate în week-end-uri.

 „Îl ştiam pe Gali de mult, dar nu înteleg o singură chestie. Cum de l-aţi lăsat să plece singur? Dacă a plecat singur, trebuia cineva să-i spună să dea telefon când ajunge, să fie OK. Atunci, seara, când s-a întâmplat, toţi v-aţi dus acasă, fără să vă întrebaţi dacă omul ăla a ajuns!? Sau a picat şi zace cu piciorul rupt pe undeva!”, a scris Climber, pe forumul site-ului www.motociclism.ro.

Fac alpinism de foarte mult timp, dar niciodată nu am lăsat un om de izbelişte sau nu m-a lăsat el pe mine. Cum l-aţi găsit după două zile? În alpinism e on regulă, dacă se întâmplă ceva cu coechipierul, eşti ca şi mort. Cine ştie, dacă mai era cineva la locul accidentului poate scăpa”, a mai spus acesta.

L-au căutat după două zile

Gellert Tallian a fost găsit după două zile de la dispariţie, de un grup de motociclişti care au plecat în căutarea lui. Acesta a fost descoperit într-un canal de pe marginea drumului, între localităţile Topolovăţ şi Hitiaş.

"Omul e liber să plece unde vrea şi când vrea. Greşeala a fost că nu s-a observat lipsa lui. Noi ne sunăm de fiecare dată, să anunţăm că am ajuns cu bine", a afirmat Claudiu Coboreanu.

E o perioadă nefastă pentru noi. În cele mai multe cazuri e vorba de neatenţie. Fenomenul moto a luat amploare, sunt din ce în ce mai mulţi motociclişti. Nu toţi sunt atenţi, graba, neatenţia, teribilismul sunt cauze ale accidentelor”, a declarat Mircea Zamfir, de la Timişoara Bikers.

Aflaţi mâine o statistică îngrijorătoare despre accidentele în care sunt implicaţi motocicliştii bănăţeni, din Adevărul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite