Timişoara: Motociclistul găsit mort în şanţ a lucrat pentru armata americană, în Irak

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Motociclistul găsit mort în şanţ a lucrat pentru armata americană, în Irak
Timişoara: Motociclistul găsit mort în şanţ a lucrat pentru armata americană, în Irak

Patronul Irish Pub-ului, care a murit după ce a căzut cu motocicleta, va fi înmormântat, la ora 16.00, în localitatea natală Sigehetul Marmaţiei.

Gellert Tallian a întrat în branşa restaurantelor în Capitală, ca manager la Dinner Out, din Piaţa Romană. A lucrat, în perioada 2004-2005, în Irak, unde a condus cantina soldaţilor americani de la Bagdad. La revenirea în Bucureşti a fost bucătarul Ambasadei Americane, în mandatul lui James Rosapepe.
S-a mutat la Timişoara în 2004 şi a lucrat pentru început ca manager la clubul Texas House. În 2006, a deschis Irish Pub-ul de lângă Tribunal. În luna aprilie a acestui an a inaugurat încă un Irish Pub, la Arad.

Avea o relaţie nonconformistă

Printre cei care au ţinut să fie alături de “Gali” la înmormântare a fost şi Ama Groza, cea care i-a fost iubită în ultimii trei ani. Proprietara pensiunii de animale din Remetea Mare a precizat că a avut o relaţie nonconformistă cu Gali. “El avea libertatea să plece de acasă când vrea. Dar mai mult de patru zile nu a lipsit niciodată. Însă, eu îl cunosc bine, nu pleca niciodată fără acte. Dacă ştiam în seara aia că nu şi-a luat geaca cu el, îmi dădeam seama că e ceva rău”, a declarat Ama. Aceasta a fost sunată abia după două zile de unul din motociclişti, care a întrebat dacă “Gali” a ajuns acasă. “Am crezut că e o glumă. Am spus că dacă nu ajunge până deseară o să anunţ poliţia. Marţi, după ora patru, au venit la magazin cu geaca”, a mai afirmat Ama Groza. 

Aceasta a dorit să îşi exprime opinia referitoare la cumplitul accident în care şi-a pierdut viaţa iubitul ei. “Ce nu se scrie este că motocicliştii au plecat cu geaca lui Gali, cu chei, acte, portofel. Venind înapoi, aceştia nu s-au oprit la noi, la Remetea Mare, unde au băut cafea la plecare, la invitaţia lui Gali. Au trimis doar un mesaj pe telefonul lui: "Geaca ta este la magazin". Acolo erau oameni maturi, cum puteau să fie atât de iresponsabili?”, s-a întrebat revoltată, Ama Groza.

Irish Pub-ul rămâne deschis pentru că asta şi-ar fi dorit şi “Gali”. Un singur mesaj, scris în locul meniului: „Ar fi vrut să vă simţiţi bine...”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite