Moş Crăciun motociclist a adus cadouri pentru copiii cuminţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii dintre membrii „Timişoara Bikers“ au venit pe motoare, în ciuda vremii
Unii dintre membrii „Timişoara Bikers“ au venit pe motoare, în ciuda vremii

Zăpada le-a dat peste cap planurile Moş Crăciunilor motociclişti. La a treia ediţie a acţiunii „Moş Crăciun vine cu motocicleta”, cei mai mulţi dintre membrii Timişoara Bikers au renunţat la motoare din cauza vremii.

Îmbrăcaţi în Moş Crăciuni, cei aproximativ 100 de motociclişti de la „Timişoara Bikers” s-au reunit ieri la Filarmonica Banatul din Timişoara pentru a înmâna cadouri copiilor de la Complexul de servicii specializate pentru copilul cu dizabilităţi Recaş şi Complexul de servicii sociale Timişoara.

Colindele şi dansul, prezente în program

Motocicliştii au făcut eforturi foarte mari pentru a strânge banii necesari, în ciuda recesiunii financiare. „O parte dintre ei sunt de la firmele cu care am colaborat şi la ediţiile precedente, dar am pus şi de la noi. Criza economică prin care trece România s-a simţit”, a spus Răzvan Grigoriţă, unul dintre organizatori.

Deşi anul acesta Moşul nu a venit pe motor, micuţii s-au bucurat şi au trăit cu intensitate momentul. Micuţii au avut parte de multe surprize. Pe lângă darurile pe care le-au primit, aceştia au avut parte şi de un program de jonglerie, oferit de grupul „The Serios Road Trip”, dar din program nu au lipsit colindele şi dansurile.

„Vrem să aducem zâmbetul pe buzele acestor copilaşi. Ne bucurăm că îi vedem pe cei mici entuziasmaţi şi fericiţi”, a adăugat Marian Ghiorcoş, motociclist. În urma acţiunii caritabile, motocicliştii de la „Timişoara Bikers” au continuat petrecerea în compania unei formaţii sârbe.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite