Moş Crăciun de lux ştie toate secretele copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Crăciun trebuie să fie pregătit pentru toate întrebările copiilor
Moş Crăciun trebuie să fie pregătit pentru toate întrebările copiilor

Companiile cu mulţi angajaţi închiriază pentru petrecerea de sărbători un Moş Crăciun talentat care ştie să-şi întreţină fanii.

Ultima modă în materie de Moş Crăciun de închiriat este Moşul de lux, care face ca orice petrecere de sărbători să fie perfectă pentru micuţi. Atuurile acestui personaj sunt deloc neglijabile şi, de aceea, valoarea lui este de multe ori prea mare pentru buzunarul oamenilor de rând.

„Tariful diferă în funcţie de preferinţele clienţilor, aşa că poate să ajungă şi la mii de lei. De obicei, firmele mari sunt cele care contractează astfel de moşi”, a spus Mihai Niculescu, reprezentantul unei agenţii care închiriază Moş Crăciuni.

Moşul perfect
Sumele mari sunt justificate în totalitate de spectacolul pe care aceşti moşi, dar şi crăciuniţele şi spiriduşii incluşi în preţ, îl oferă. Moş Crăciunul de lux se documentează şi repetă înainte de fiecare petrecere. Bătrânul învaţă pe de rost lucruri despre fiecare copil care participă la petrecere şi aduce jucării în funcţie de preferinţele individuale ale picilor. Mai mult, are cor de colindători şi poate cânta şi la chitară. „Trebuie să fie blând, sociabil, să aibă o anumită greutate, o anumită înălţime, în principiu, să fie un personaj iscusit care să ştie să facă de toate”, a mai spus Mihai Niculescu.

Moşul de lux este într-atât de autentic, încât poate încurca pe oricine, chiar şi pe cei mari, cu barba şi genele false, sau cu costumul ce cântăreşte aproape cinci kilograme, făcut la comandă. „De obicei sunt oameni în vârstă, de peste 40-50 de ani”, a explicat reprezentantul agenţiei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite