Cum şi-a ademenit monstrul din Banat nepoatele pe care le-a violat: le plimba cu bicicleta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Tarko a fost arestat preventiv
Robert Tarko a fost arestat preventiv

Un adolescent în vârstă de 16 ani este acuzat că şi-a violat patru nepoate. Liceanul Robert Tarko din localitatea timişeană Gătaia a abuzat sexual două fete ale surorii sale şi două fetiţe ale cumnatei sale.

Un tânăr de 16 ani din Gătaia şi-a bătut joc de patru fetiţe, nepoate ale sale. Potrivit anchetatorilor, din luna iunie Robert Tarko a încercat să le violeze pe cele patru fetiţe cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani. Certificatele medico-legale arată că pe cele mai mari dintre fete, în vârstă de 9 şi 10 ani, a reuşit să le violeze. Două dintre fete, cea de 6 ani şi cea de 10, sunt fetele surorii sale şi locuiau în aceeaşi casă. Fetiţele de 5 şi 9 ani sunt tot nepoate ale violatorului, fiind fetele unei cumnate care stă la o casă alăturată.

VEZI GALERIE FOTO

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că faptele monstrului au fost reclamate de sora acestuia, mama fetiţelor, care a aflat de abuzurile tânărului de la fata cea mică de 5 ani. „Mama a certat-o că a plecat de acasă fără să-i spună, iar fetiţa i-a spus plângând că a mers cu Robert să o plimbe cu bicicleta, a dus-o la brutăria veche şi i-a spus să se dezbrace. Tot ea i-a spus că a procedat la fel şi cu celelalte fetiţe”, au spus surse din cadrul anchetei.



Bunica a două dintre fetele care au căzut victime spune că "este destul de grav ce s-a întâmplat"


Familie săracă

Violatorul provine dintr-o familie săracă de la marginea oraşului Gătaia. Familia Tarko, formată din nouă persoane, trăieşte de pe o zi pe alta şi stă într-o casă construită de Guvern după inundaţiile din 2005. Sora agresorului şi mama fetiţelor nu a vrut să discute cu nimeni despre tragedie, fiind şocată de cele întâmplate. Fratele acestuia, Zoltan Tarko, a spus însă că nimeni nu se aştepta la un asemenea gest din partea lui Robert. „Nu ştiu cum a putut face aşa ceva. Ieri a venit poliţia şi l-a luat. Nici nu ştiam ce s-a întâmplat”, a spus Zoltan Tarko, de 18 ani. Acesta a mai spus că fratele său mai mic nu a creat probleme până acum şi avea o prietenă stabilă când a comis abuzurile.

Riscă 25 de ani de închisoare


Două dintre fetiţele abuzate locuiau sub acelaşi acoperiş cu violatorul. Celelalte două stau la doar câţiva metri distanţă, împreună cu părinţii şi bunica lor. „E destul de grav ce s-a întâmplat”, a spus bunica fetelor, Maria Nicolin, de 63 de ani. Surse din cadrul anchetei spun că fetele vor fi supuse consilierii pentru a depăşi situaţia. Băiatul riscă ani 25 de ani de închisoare. „A fost prezentat procurorilor cu propunerea de arestare preventivă”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei. Aseară, judecătorii Tribunalului Timiş au decis să-l aresteze pe Tarko pentru 19 zile.

Bunica a două dintre fete, Maria Nicolin consideră că este "destul de grav ce s-a întâmplat"
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite