Timişoara: Remiză echitabilă pentru "Poli" în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Remiză echitabilă pentru "Poli" în Moldova
Timişoara: Remiză echitabilă pentru "Poli" în Moldova

Jucătorii lui Ovidiu Sabău au terminat la egalitate, 1-1, partida disputată în deplasare cu Poli Iaşi.

“Poli” Timişoara a fost nevoită să se mulţumească cu doar un punct pe terenul echipei Politehnica Iaşi, în etapa a II-a a Ligii I. Timişorenii au deschis scorul în minutul 56 prin costaricanul Winston Parks, care a trimis cu capul în plasă, din faţa careului mic, după ce portarul Pleşca a respins în faţă mingea şutată de Artiom Karamyan. Jucătorii lui Sabău nu au avut prea mult timp să se bucure, pentru că Poli Iaşi a egalat peste cinci minute, prin Munteanu, care a profitat de o ieşire inoportună al lui Pantilimon.

O modificare faţă de Şahtior

Ovidiu Sabău a trimis în teren echipa care a eliminate Şahtior Doneţk, cu o singură modificare: Bădoi, în locul lui Bonfim. “Încă mai este mult de lucru la relaţiile de joc, de aceea am considerat că este bine să fac o singură modificare în formula de start”, a explicat antrenorul alegerea făcută.
Antrenorul Ovidiu Sabău a declarat după meci că s-a aşteptat să primească o replică bună din partea Ieşenilor. “A fost un joc echilibrat, chiar dacă prima parte a aparţinut gazdelor, ca şi posesie şi ritm. Apoi, lucrurile s-au echilibrat, am avut iniţiativă şi ne-am creat ocazii. M-am aşteptat ca începutul de joc să fie destul de greu pentru jucători. A doua repriză a fost, la fel, echilibrată ca joc. Ocaziile, însă, la fel, ne-au aparţinut. Ca ritm, consider că a fost un meci bun”, a spus antrenorul Ovidiu Sabău.

Jucătorii nu s-au relaxat

Tehnicianul timişorenilor a fost mulţumit că jucătorii săi nu s-au relaxat după calificarea cu Şahtior Doneţk. “Jucătorii mei şi-au dorit să câştige, au alergat foarte mult. Au tratat foarte serios jocul, dar ceea ce ne-a lipsit astăzi au fost luciditatea şi concentrarea la şansele pe care le-am avut.
Îi felicit pe fotbalişti, pentru că atitudinea şi concentrarea pe care au avut-o. Nu au dat de înţeles că ar fi mulţumiţi de ce au realizat, că s-ar considera vedete şi că ar fi superficiali
”, a mai spus Sabău.

Următorul meci oficial al echipei timişorene va fi vineri, 14 august, ora 20,30, pe Stadionul “Dan Păltinişanu”, contra celor de la Rapid Bucureşti.

Politehnica Iaşi: Pleşca - Buta, Ilie, Munteanu, Costache, Miclea (75, Bâlbă), Milea, Bratu, Bujor (87, Bârlădeanu), Ignatov (65, Bersnjak).

FC Timişoara: Pantilimon, Bădoi (81, Goga), Nibombe, Cisovsky, Artiom Karamyan, Stancu, Alexa, Bourceanu, Arman Karamyan, Parks (72, Magera), Bucur.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite