Moarte sigură în România, viaţă nouă la nemţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dana Dobromir luptă cu cancerul într-un spital din Germania în care medicii i-au dat o şansă fără să pună banii pe primul loc. Tânără povesteşte cum este tratată în spitalul nemţesc în care medicii îi zâmbesc tot timpul, îi fac cadouri şi crează o atmosferă care te face să uiţi de cancer.

Dana Dobromir a ajuns în spitalul din Germania după nouă luni în România, în care a fost plimbată dintr-un spital în altul fără ca vreun medic să-i depisteze boala extrem de gravă: cancer limfatic într-un stadiu avansat. „Este o diferenţă foarte mare între medicii de la noi şi cei de aici”, povesteşte tânăra prin messenger de pe patul de spital din Germania.



Tânăra a mai povestit cum se uită în jur şi vede totul organizat ca la carte. „Fiecare ştie ce are de făcut, toată lumea îşi face treaba. Mă uit şi a ceilalţi bolnavi de cancer, parcă sunt la staţiune, nu în spital. Nu vezi suferinţă pe chipurile lor pentru că se crează o atmosferă care te face să uiţi. Nici nu zici că au cancer”, a povestit tânăra. 


image
image

Citeşte mâine dimineaţă prin ce calvar a trecut Dana în spitalele din România şi cum este tratată în Germania, în
 

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite