Moarte misterioasă în canal: înecat de viu sau omorât?! Autopsia va stabili exact ce s-a întâmplat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În căutarea unui culcuş, un om al străzii a dat peste un cadavru plin de sânge. Mort de mai multe ore, poliţiştii trebuie să stabilească dacă bărbatul a murit înecat sau a fost omorât în canal. Oamenii legii înclină spre varianta înecului.

Descoperire şocantă, sâmbătă după-amiază, pe strada Salciei din Timişoara. Un om al străzii care vroia să se adăpostească într-un canal a dat peste un bărbat mort, plin de sânge. Şocat de cele văzute, omul străzii i-a alertat pe locatarii din zonă. Pentru a scoate cadavrul la suprafaţă a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Imaginea a fost una groaznică, bărbatul de 40 de ani având faţa plină de sânge.

image

Criminaliştii sosiţi la faţa locului au stabilit că omul murise de de câteva ore bune, însă pe trup nu au găsit nicio urmă de violenţă. Cel mai probabil, omul străzii a murit înecat. Adormit, aceasta nu a mai reuşit să se salveze de ape, astfel că, doar în urma retragerii apelor, trupul neînsufleţit a fost găsit. Oamenii legii nu exclud nici varianta crimei, mai ales că gura de canal prin intermediul căreia se ajunge în subsol au fost găsit sânge. Rezultatul anchetei va fi stabilit de o autopsie.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite