Timişoara: Misiunea lui Marian Iancu pentru Sabău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Marian Iancu lasă în mâinile lui Sabău misiunea de a construi o echipă competitivă la "Poli" în următorii ani. Deşi o parte a suporterilor îi cer demisia, preşedintele clubului îl susţine necondiţionat pe antrenor.

Citeşte şi:

"Policarduri" gratis în sezonul următor pentru abonaţii de anul acesta

Juniorii de la "Poli" domină vestul ţării


Rezultatele contradictorii din prima jumătate a acestui sezon nu îl descurajează pe Marian Iancu, acesta dându-i credit total tehnicianului "Îi rog pe fani să fie alături de antrenorul principal Ioan Ovidiu Sabău şi să îi acorde acelaşi timp şi aceeaşi încredere pe care le-au oferit fostului nostru tehnician Dusan Uhrin. Toate acestea în contextul în care, în primul an de activitate, Dusan Uhrin a terminat campionatul pe locul 6, iar situaţiile sunt similare. Lotul nostru necesită o întinerire, asa cum la acel moment avea nevoie de transferuri. Au apărut şi vor apărea jucători noi, tineri, în condiţiile în care ne-am impus cu toţii în club obiectivul de a câştiga campionatul. I-am cerut şi lui Neluţu Sabău să promoveze tineri în prima echipă şi, în acelaşi timp, ne-am asumat şi obiective de performanţă", a spus Marian Iancu într-un comunicat oficial.

Acesta a dezvăluit şi planurile de viitor ale clubului. "Anul competiţional 2009-2010 ne găseşte cu o medie de vârstă a lotului de 24 ani pentru 32 de jucători, urmând ca în 2010-2011 aceasta să coboare la aproximativ 23 ani. Acest lot am început de acum să-l pregătim pentru următorii trei ani competiţionali, adică până în 2012-2013. Vor fi transferuri punctuale, în funcţie de posibilităţile financiare şi de performanţe. Totodată, în pauza campionatului 2009-2010 se va forma generaţia viitoare, adică aceea care începând cu anul 2013 va avea ca obiectiv să asigure continuitatea la echipa principală a clubului", a explicat Marian Iancu.

"Acesta este motivul pentru care Ioan Ovidiu Sabău are susţinerea totală şi nu va duce singur povara nereuşitelor, atunci când apar. Probabil suntem singurul club cu un astfel de plan, pe termen mediu şi lung, fapt pentru care vă rog să fiţi alături de noi", a fost mesajul preşedintelui pentru suporterii clubului bănăţean.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite